Edzőtermünk egyedi és különleges jellegét az adja, hogy az egészséges emberek sportolása mellett a rendszeres orvosi felügyeletnek köszönhetően sérült sportolók ellátására és rehabilitációjára is nagy hangsúlyt fektetünk. A speciális gyógytornát, hátizomerősítő gerincgimnasztikai órákat képzett gyógytornász szakembereink irányítják. Orvosi rendelőnkben a széleskörű egészségügyi állapotfelmérést, életmód és táplálkozási szaktanácsadást is végzünk.

Dr Lákovics Anna vagyok. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem diplomát 1980-ban. Zalaegerszegi kórház Intenzív Terápiás Osztályán kezdtem dolgozni, majd 1981. december 01-től a Zárda utcai rendelőben vagyok háziorvos.

Munkám során naponta a legkülönbözőbb betegségekben szenvedőkkel találkozom. Saját környezetükben, testi, lelki problémájukkal együtt látom a betegeket, – így van lehetőségem a holisztikus szemléletű ellátásra, gyógyításra.

A mai stresszes, egészségtelen, mozgásszegény életkörülmények között az egyre fiatalabb korban megjelenő mozgásszervi megbetegedések népbetegségnek számítanak. Szakmai érdeklődési köröm ez irányba fordult, ezért az általános orvostan szakvizsgám mellé mozgásszervi rehabilitációs szakorvosi képesítést szereztem. A Zalaegerszeg, Köztársaság u. 72. szám alatt családi vállalkozásban működő HagymaGym Fitness és Rehabilitációs Központban sikerült megteremteni a megelőzés és gyógyítás komplex feltételeit.

Sok éves tapasztalat: sajnos nincs varázslat!

A megelőzésre és a rehabilitációra is rendszeresen sok munkát kell fordítani. Minél idősebb korban kezdjük, annál nehezebb! Fő cél a betegségek megelőzésén túl a jó kondíció és a mozgástartományok megtartása idős korban is. Életminőségünket főleg ezek határozzák meg. Ezt rendszeres mozgással, gyógytornával, helyes táplálkozással, testsúlyrendezéssel, lelki egyensúlyunk karban tartásával érhetjük el. Speciálisan képzett szakemberekkel, modern diagnosztikai-, és terápiás eszközökkel tudunk Önöknek ebben segíteni.

Általános orvostan, mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés

Gerinc, ízületi panaszok Fájdalmas izomcsomók  Teniszkönyök, saroksarkantyú —  Benőtt köröm műtét nélküli kezelése  Súlyproblémák kezelése

Fizikóterépiás kezelések

Spine Liner  Ultrahangos   TENS — Mágneses kezelések  RE Box Kineziotape